Ballett-pedagog ny direktør

Ny kulturråds-direktør

Deichmann-sjef og tidligere ballettpedagog Kristin Danielsen ny direktør i Kulturrådet.

Danielsen er tidligere utdannet kultur-produsent i England, etter 2 år som frilans enkelt danse-kunstner på nittitallet og  ballettpedagogutdannelse ved den første balletthøgskolen i Norge, Norges Dansehøgskole (som forøvrig feirer 50-års jubileum den 18.6.16), samt et studieopphold i NY.

Hun har virket i ulike kulturadministrasjoner, alt fra salgs-sjef stilling ved Det Norske Teater, til direktør for Norsk Musikkinformasjon, fremfor da å vie livet til den profesjonelle dansen. Mange dansere slutter av ulike årsaker relativt tidlig, og Danielsen er en av de med suksess i administrative stillinger.

Litteratur:

http://www.aftenposten.no/kultur/Kristin-Danielsen-blir-ny-direktor-i-Kulturradet-334722b.html

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: