Økologisk fundert sommerevent

http://cornerteateret.no/cornerteaterets-sommerfest-2016/#sthash.05niSppm.dpbs

PROGRAM:

«VELKOMMEN TIL SOMMERFEST PÅ CORNERTEATERET!

Vestlandske Teatersenter, Proscen, Nobel Bopel og alle andre som jobber på dette vidunderlige huset vil invitere deg til årets sommerfest. Vi slår opp dørene, sveiver i gang gramofonen og feirer at sommeren er kommet til Cornerteateret. Alle med et hjerte som banker for Cornerteateret og Møhlenpris er velkommen til årets sommerfest!

Det blir konsert med:

Bugge & Kobberstad Kvartett
Per Olav Kobberstad har tilbrakt mye tid i Brasiliansk farvann og spiller på ikke mindre enn 8 strenger i slengen. Han har akkurat flyttet til Bergen og funnet tonen med Heine Bugge, en allsidig trekkspillvirtuos som er kjent fra mange sjangre her i Bergens musikkmiljø. Med seg har de Nils Henrik Sagvåg på kontrabass, og Per Elling Kobberstad på perkusjon! Repertoaret er bestående av både originale komposisjoner og musikk fra både sør-amerika og europa. Det blir både virtuost og vakkert, med smektende ballader, fyrrige brasilianske rytmer og med et par jazz-akkorder med på kjøpet.

&

Woodland Circus
Woodland Circus er en folkinspirert duo som består av Ella Helén Bukkøy (fiolin, vokal, mandolin, banjo m.m.) og Ingjerd Tranvåg (gitar, vokal). Gjennom harmonirike folkeviser forteller de historier om natur, menneskelighet, liv og død. Duoens folkelige toner og magiske dynamikk gjør at de ofte har blitt sammenlignet med band som Fleet Foxes, First Aid Kit og Laura Marling.

DJ-duoen Holtmon og Ø. kommer til Cornerteateret for å spille dansbar musikk, slik de også har gjort det på steder som Opera, Legal og Victoria tidligere.

TASC Studio Kitchen
Som til daglig holder til på Hordaland Kunstsenter lager mat denne kvelden! De rigger seg til utenfor og lager deilig, sommerlig mat til hyggelige priser.
www.facebook.com/TASCAblettandBrafield

Kvelden er arrangert av Vestlandske Teatersenter, Proscen, Nobel Bopel og Cornerteateret

Proscens SLIPP-seminar starter kl. 19.00-20.15:
Velkomstdrink i baren til de 20 første!
Proscen & Bergen Dansesenter
Open Window Theatre, nytt prosjekt
Kompani 13 – EU prosjekt
Jeff Pedersen Productions «Det Gule Tapetet»
Vibeke Flesland Havre Folkets festspillscene til det frie feltet
Monica E. Herstad; Dansen og fremtiden i et post-petroleums perspektiv

Du er selvsagt velkommen selv om du ikke skal på SLIPP og bare ønsker å være med sommerfesten.

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: