Kvinnelig sjef fortsetter

001_ballettsjef_ingrid_lorentzen_foto_erik_berg

Fortsatt kvinnelig sjef for opera-balletten

Ballettsjef Ingrid Lorentsen i fortsatt åremål frem til 2022, mens operasjefen må se seg om etter ny jobb.

— Alt vi gjør springer ut fra de fantastiske danserne vi har i Nasjonalballetten. Jeg er inderlig glad for å kunne fortsette å arbeide med dem og utvikle dette kompaniet videre. Ikke minst ønsker jeg å legge til rette for at det blir skapt dans av høy kvalitet, som gir opplevelser og betyr noe i menneskers liv. Derfor er jeg så takknemlig for tilliten fra administrerende direktør og fra styret, og for støtten jeg opplever i Den Norske Opera & Ballett for det vi skaper sammen, sier ballettsjef Ingrid Lorentzen til media.

Foto: Ingrid Lorentzen, DNO&B

 

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: