Underskogen av norsk kunstliv trues

Kunstbevegelsen

Underskogen 

Laboratorie-kunst som faktor for norsk kunstutvikling

Når underskogen av kunst- og kulturvirksomhet, som samtidig å bestå av fremtidens talenter som barn og unge og deres rimelige lokal-tilgang, og det frie kunstfeltet og dets økonomisk overkommelige atelier-muligheter, når disse stedene å være ikke eksisterer lenger, når alternative leie- og eie-alternativer for atelierer, studio, kontorer og saler ikke er der mer, og det avdekkes mangelfullt tilrettelagte tiltak for å utvikle den profesjonelle kunstneren og kunsten, når underskogen av kunst- og kulturlivet, selve laboratoriet for norsk kunstutvikling ikke lenger legges vekt på i kommune-budsjetteringen, og trues, forringer dette bykvaliteten.

Det er langsiktige strukturer som må til, for at ikke eksistensgrunnlaget for underskogen, selve laboratoriet  for kunstlivet over tid, med ett skal se seg forsvinne.

Muligheter som virket evige, kan brått rives vekk for byutvikling, som jo også er hensyn som må tas.

Byutvikling

Oslo har fått 26 000 nye innbyggere siden 2010, i…

Vis opprinnelig innlegg 630 ord igjen

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: