Ibsen-tid

Kunstbevegelsen

herStay at Ibsenfestivalen 2016 in collaboration with Deichmanske and Nationaltheatret 

herStay 2016 herStay 2016

Ibsen på Biblioteket, Monica Herstad viser et her et studie i deler av hennes Ibsen´ske herStay forestillinger, ved teatersalen på Deichman Grünerløkka 10, 12, 14, september.

Kl 18 den 10. og 12., og kl 19.30 den 14.

Bakgrunn

Monica Herstad initierte sitt Ibsenprosjekt i 2004, da hun utviklet ideen med å la parallelle og ulike Ibsen-forståelser jobbe i samme stykke, slik lot hun seg inspirere til å utvikle forestillingen «Past is simulation – The ladies of the sea vs Nora, and other stories of the society», som har turnért i store deler av verden til de beste tilbakemeldinger.

I sitt forskningsprosjekt  Past is simulation lar hun Susan Sonntags videre fortolkning av Fruen fra Havet for Robert Wilson være en inspirasjon, ved siden av Elfriede Jelineks fortsettelse av Et dukkehjem «Was geschah, nachdem Nora ihren Mann verlassen hatte», i…

Vis opprinnelig innlegg 105 ord igjen

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: