Kunsten i et post-petroleum perspektiv

Omdannelsen som utfordring for kunst-segmentet – i et post petroleum perspektiv

En foreløpig prosjekt-skisse til rapport, til folke-opplysning eller -«fiende» i disse Ibsen-tider?

https://kunstbevegelsen.files.wordpress.com/2016/06/omdannelse-i-dansesektoren-i-et-post-petroleum-perspektiv.pdf

Kunstbevegelsen

PROSCEN, NASJONALT KOMPETENSESENTER FOR DANS REGION VEST, OG PRODA ARRANGERER SLIPP SEMINAR MED CORNERTEATERETS SOMMER-EVENEMENT SOM VERTSKAP 16.6.16 I BERGEN

////////

imageCornerteaterets Sommerfest var vertskap for arrangementet.

Monica Herstad´s paper at Competence center for dance, PROSCEN, SLIPP Conference, Cornerteateret 16.6.16Monica Herstad er invitert til å holde et foredrag om: «Dansen og fremtiden –  i et post-petroleum perspektiv», som hun skriver om i en oppgave ved NTNU.

image.jpeg

Vibeke Flesland Havre fra Folkets Festspill

 ////////

SOMMER-SLIPP

Som åpning for Corner-teaterets årlige sommerfest, arrangerte PROSCEN og Nasjonalt kompetansesenter for dans region vest i samarbeid med PRODA, til SLIPP-seminar, til fullsatt sal.

Programmet var fylt av spennende innslag om kunstnerisk regionale og EØS-prosjekt, og et foredrag om dansens fremtid etter oljen.

Viktig nå i en tid, hvor bevisstheten om omdannelsen av et olje-basert samfunn har begynt å innta kulturlivet, kunstner kjenn din tid.

IMG_3743

I institusjonene dominerer pensjonsdebatten, mens hele det kunstneriske frilansfeltet som knapt tør vie pensjonsavtaler en tanke, grunnet manglende faste inntekter (fast lønn er…

Vis opprinnelig innlegg 399 ord igjen

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: