Musikkarrieren som sosial praksis

Ny musical, om livets begivenheter

Da Kunstbevegelsen tilfeldig ble plassert ved siden av Sir Jones, eller Mr. Woodward som han presenterte seg som, 8 timer over Atlanteren her for ikke lenge siden, var det så vidt hun ville gi kortet sitt til mannen som var høflig og interessert, og kunne fortelle en rekke historier fra den internasjonale musikkbransjen, som han selv etter sitt image-skifte til det nær ugjenkjennelige, kunne fortelle at han var en del av, «basicly as gitarist».

På det tidspunktet mer inn i new age segmentet, som hans produsent hadde klassifisert det som, og forårsaket at han i stedet gav sitt nye album ut på eget forlag ved den anledning, på vei fra NY til Skandinavia for å promotere, hos «den største tv-verten». Nå er han i gang med en ny musical, om livets mange nyanser.

::::::::

 

Åndelig dimensjon

Siden den gang har Kunstbevegelsen fulgt litt med på hans karriere, det var under aske-fasten i 2010, hvor mange av flyene ikke kunne lande i London.

– Man møttes jo sky-high, det var i etterkant uforglemmelig, ved å oppdaget via en tilfeldighet – gjennom at hans konsert-pr ble publisert i beste sendetid, at «å, det er jo han som satt ved siden av meg, i 8, timer, under stjernene, å gud, det er Tom Jones, min tantes helt».

En historie egnet til å fremkalle dyp respekt blant visse rock-historiske segment selvsagt.

 

Semi-studie

Det var da Kunstbevegelsen startet et beskjedent lite side-studie av ham og hans karriere, hvem var Woodward/ Jones, og hvem er han nå, still going strong. Han er jo ubetvilelig en stor legende, som har preget musikkbildet til generasjoner før oss, en nestor i sitt fag.

– Det var selvsagt en ære å få sitte ved siden av denne musikalske legenden, til tross for at jeg under natteflyvningen sov min rene uskyldssøvn med caps og ullteppe mesteparten av tiden, etter en høflig og lærerik samtale om åndelighet og endring av karrieren over i en mer innover-lyttende dimensjon.

Smiler Kunstbevegelsens redaktør beskjedent.

 

Litteratur:

http://www.walesonline.co.uk/whats-on/music-nightlife-news/sir-tom-jones-talks-write-12748882

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: