Kultfilm iført Yamamoto design

FILM OG MOTEDESIGN

Dazed and Confused – gjengir nylig filmer preget av Yamamoto design:

http://www.dazeddigital.com/fashion/article/35551/1/yohji-yamamoto-costume-design-takeshi-kitano-brother-dolls-japanese

Og som her fra J Movie Magazine, Min Tanaka iført Yohji Yamamoto her forleden. Tanaka spiller i ulike filmer og danser egne forestillinger, i Norge har han i år 20-års jubileum, med Vinter-OL på Lillehammer kulturprogram produksjonen The Dance of Life som turnerte Tokyo i 1997 etter ULTIMA-festivalen samme år, til de beste kritikker i Tokyo Times.

Nå er han igjen tilbake på Aker Brygge i Oslo, med forestillingen a.form hvor han opptrer til musikk av Sakamoto i like berømte Fujiko Nakayas installasjon av tåke, under pre-åpningen av nye nasjonalmuseet i går den 9.9.2017 under årets ULTIMA-festival

 

Min Tanaka iført Yamamoto

Photo copyright: J Movie Magazine

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: