Kunststien Oslo Vest – Ekeberg tar til

Kunstbevegelsen

Kunsttrasé langs sjølinjen av Oslo

Fra Slottsparken og Aker Brygge til Ekeberg.

Via henholdsvis Kunststallen, Astrup Fearnley, Nye Nasjonalmuseet, Oslo Kunstforening, Bjørvika institusjonene som Kunsthallen og Munch Museet, og da til Ekeberg, en trasé på engelsk omtalt som Oslo Artwalk.

Den 9.9 åpner Nye Nasjonalmuseet dørene for publikum for første gang, til takterrassen, og med dette gis det fokus til denne sjøside-traseen gjennom kunstgallerier, med tilhørende konserter og performance, i anledning ULTIMA festivalen, som på sin side åpner den 7.9.

::::::::

Ny kunstlinje langs sjøsiden

Mens Samtidsmuseet etter denne siste helgen 3. september, stenger før flytting til Vestbanen, føråpner ULTIMA-festivalens forestilling a.form Nye Nasjonalmuseet den 9.9. ved Aker Brygge.

Dette i et samarbeid med kurator Marianne Hultman, Oslo Kunstforening, som har invitert den japanske vandreutstillingen Letters sent from heaven, første gang vist i Stockholm i vår, til Oslo, på vei videre til Island, som en del av et større…

Vis opprinnelig innlegg 688 ord igjen

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: