Om Kunstbevegelsen

Modus operandi: 

KUNSTBEVEGELSEN per se

er først og fremst et kunstprosjekt.

Det er formulert som et uavhengig kunst-tidsskrift for kritisk refleksjon, med nettadresse kunstbevegelsen.com, initiert i 2011, med virke frem til 3011, som en del av et kunstprosjekt.

Kunstprosjektets formål: Undersøkende journalistikk inn mot kunstlivet, i relasjon til verden.

::::::

KUNSTPROSJEKTET KUNSTBEVEGELSEN

Kunstbevegelsen har en humanistisk tilnærming til materialet som gis fokus, og søker å ytre seg tilstrekkelig objektivt, til beste for kunsten.

Redaksjonen KUNSTBEVEGELSEN består av et antall kapasiteter med kunstfaglig bakgrunn, tidsskriftet er primært norskspråklig, med virkefelt over hele verden, i utgangspunktet avgrenset til et nordisk-språklig og tidvis engelsk leser-segment.

KUNSTBEVEGELSEN tilbyr abonnement, fremover vil flere artikler kun være tilgjengelig for abonnenter, kritikker og artikler som tematiserer diverse kunstfaglig presentasjon i et nettside-format.

Den kunstfaglige ledelsen er ved Monica Emilie Herstad, som har et kunstfaglig utgangspunkt opprinnelig som utøvende danser, skapende regissør og koreograf, innen dans, film, teater, performance og galleri-sammenheng, http://kritikkportalen.no/kritikere/kritikerprofiler/itemlist/user/542-monicaherstad

Se hennes kunstprosjekt Distant Moves, et vedvarende prosjekt som diskuterer den «pre, current, post pandemic discourse» Se Vimeo herStay og her stay, facebook her stay, og Kunstbevegelsen for «updates»

Monica Emilie Herstad er siden 2017 gjesteskribent for blant annet The Modern Times Review,  og har også nylig skrevet artikler for Times Square Chronicle, i kraft av å være dansevitenskapelig utdannet. Som kritiker har hun skrevet artikler siden studietiden ved balletthøgskolen, for Morgenbladet og Kunstkritikk, Natt&Dag, og Fjords, blant annet. Hun har også hatt gjesteopptredener i NRK, både som kunstner og som kritiker. Nylig intervjuet i P2 i 2017, i anledning før-åpningen av nye Nasjonalmuseet. Som danser og kunstner er hun også nylig intervjuet i Pengevirke no. 1/ 2018, Cultura Bank.

https://herstay.wordpress.com/2018/03/12/monica-emilie-herstad-interview-in-pengevirke-magazine-1-2018/

Videre referanser fra 2019, 2018, 2017:

https://www.nytid.no/gud-finner-hvile/

https://www.nytid.no/vaeret-a-vaere/

https://radio.nrk.no/serie/kulturreportasjen-kunst/MKRV25000317/16-09-2017

::::::::

KUNSTBEVEGELSEN  er en del av et mer utstrakt kunstprosjekt. Det har i tiden det har virket frem til i dag, vært ansett som en uformell kunst-blog, ble prøve-lansert i 2012, og har tidvis statistisk sett allerede hele rundt regnet 2700 lesere, med ca. 150 000 treff årlig, over den kritiske massen.

KUNSTBEVEGELSEN tidsskrift var opprinnelig en intendert del av konglomeratet Kunst- og Kulturindustrien AS.

KUNSTBEVEGELSEN omfatter Tidsskrift, Kuratering og Biennale/ Festival.

Oppdatert cv per Juni 2018:

Curriculum Vitae Monica Emilie Herstad June 12 2018

 

Kunstbevegelsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: